Ledig tjänst hos Beijer Industri AB

Beijer Industri AB - JUNIORSÄLJARE / Trainee inom industriell precisionsslipning

Beijer Industri ingår i Beijer Tech koncernen som har fokus på att öka kundernas produktivitet och konkurrenskraft. Beijer Tech omsätter ca. 1,1 miljarder och finns på 15 platser i Norden. Beijer Tech ingår i Beijer Alma koncernen som är börsnoterat på NASDAQ OMX Stockholm ABs Mid Cap-lista. I koncernen ingår även Lesjöfors AB och Habia Cable AB. Totalt omsätter koncernen ca 3,1 miljarder och har 2100 anställda. För ytterligare information: se www.beijerind.sewww.beijertech.sewww.beijer-alma.se

Vill du bli framtidens STJÄRNSÄLJARE inom industriell precisionsslipning?


Beijer Industri är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till industrin i Norden. Vi tillför erfarenhet och teknisk kompetens till våra kunders dagliga verksamhet. Kontor och lager finns i Malmö, Halmstad, Sollentuna och Hallstahammar.

Vi söker nu en Juniorsäljare / Trainee inom vårt affärssegment Precisionsslipning med vilja att utvecklas till en ledande expert inom området. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla befintlig kundbas samt att tillsammans med Key Account Manager framtidssäkra närvaron mot den svenska industrin. Tjänsten kräver en del resor, uppskattningsvis 40-60 övernattningar per år.  Du får utbildning och coaching i ditt arbete av kollegor med mångårig branscherfarenhet. Placering under det första halvåret är på vår enhet i Malmö.

Förutom en intressant och utvecklande tjänst erbjuder vi ett arbetsklimat med högt i tak och korta beslutsvägar!

Vem är du?

Vi söker en person som är i början av sin karriär och på sikt önskar ta en ledande befattning i vår organisation.

Det är viktigt att du trivs med att ta eget ansvar, bygga relationer och driva mot resultat.  Du planerar och strukturerar ditt arbete, samt har en god social förmåga och ett intresse för teknikhandel. Vi tror också att du gillar utmaningar! Du behöver behärska engelska i tal och skrift, samt ha grundläggande datorvana.  Stort intresse för teknik eller teknikrelaterad utbildning är en merit.

Vi välkomnar dig till ett intressant säljarbete med världsledande svensk industri som arbetsfält. 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Beijer Industri AB med med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson, 0725-49 03 00. Du ansöker på www.finnvedensaljkraft.seUrval och intervjuer kommer påbörjas först under vecka 33 och genomförs direkt av Beijer Industri AB. 

För frågor gällande tjänsten, kontakta Johnny Lund – Affärsegmentschef Ytbehandling på 040-358326.