AFFÄRSSEGMENT SLIPMATERIAL

Beijer Industri, affärssegment slipmaterial, kan tack vare sitt breda kontaktnät av leverantörer erbjuda ett komplett produktsortiment av slip- och polermaterial för metallindustrin. Vi representerar ledande leverantörer inom området och lagerför våra produkter i Malmö.

Lång erfarenhet och bred kompetens gör oss till specialister inom dessa segment där vi idag, tillsammans med våra kunder och leverantörer, arbetar för att hitta effektiva kundanpassade lösningar.

SÅ KAN VI HJÄLPA DIG

Ett komplett sortiment
Genom vårt globala kontaktnät av leverantörer kan vi erbjuda ett komplett produktsortiment av slip- och polermaterial för metallindustrin. I vår produktkatalog kan du ta del av vårt omfattande standardsortiment. Saknar du någon produkt? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Tel: +46 40 35 83 26
E-post: slip@beijerind.se

Kundanpassade lösningar
Utöver de produkter som ingår i vårt standardsortiment tillhandahåller vi kundanpassade lösningar. Med lång erfarenhet och bred kompetens strävar vi efter att finna den bästa lösningen för dig som kund. Tillsammans arbetar vi fram en effektiv lösning. Slå oss en signal eller skicka ett mail så berättar vi mer.

Tel: +46 40 35 83 26
E-post: slip@beijerind.se

Offertförfrågan
Har du önskemål om offert eller frågor om pris och leveranstid är du välkommen att kontakta oss. Ifyllbara mallar för tekniskt offertunderlag finner du via länken nedan. 

OFFERTUNDERLAG

Tel: +46 40 35 83 26 
E-post: slip@beijerind.se

Beställning
Du beställer önskade produkter snabbt och enkelt via vår kundservice eller vår e-post. 

Tel: +46 40 35 83 00  
E-post: order@beijerind.se